Nyhende
Publisert 10.02.2016

Drikkevatnet på Evanger er no friskemeldt og det er ikkje lenger nødvendig å koke vatnet.

For meir info sjå «Voss kommune drift»  si Facebook side.

Publisert 10.02.2016

Velkomen til møte om realisering av tiltak i kulturplanen, med særleg fokus på frivillig sektor og festivalbygda Voss.

Føredrag med dagleg leiar for Fargespill, Kjersti Berge!

Publisert 08.02.2016

Midlane er til omsøkt prosjekt:

Tilrettelegging for gåande og syklande langs Gullfjordungsvegen og Hangursvegen.

Arbeidet skal utførast i 2016 og tilskotet vert utbetalt etter kvart som arbeidet vert gjennomført.

Tilsagnsbrev frå Statens Vegvesen (PDF, 715 kB)

Publisert 08.02.2016

Midlane er til omsøkt prosjekt:

Tilsagnsbrev frå Statens Vegvesen (PDF, 715 kB)

Publisert 25.01.2016

Me har gleda av å invitera til ein spanande konferanse om kvardagsrehabilitering. Konferansen har kome i stand etter eit treårig forskingsprosjekt i Voss kommune, dreve av Høgskulen i Bergen.