Gategym på Voss

måndag 20. mai 2019, 18:30 - 19:30

Informasjon

 

Gategym er utendørs nabolagstrening som alle kan være med på! Øktene er et variert utvalg av øvelser med egen kroppsvekt, både styrkeøvelser, stafetter og kondisjonsøvelser. Vi møtes ved Vangen skule.

Elisabeth Liland er vår instruktør på Voss. Hun tar dere med på en frisk og god treningsøkt, som er tilpasset alle slags nivå og ambisjoner. Kom som du er, kle deg etter været, så ordner vi resten.

BETALING
Fra 2019 innfører vi klippekortordning på øktene for den nette sum av 40 kr per gang. Bruk gjerne VIPPS nr #551928 for å kjøpe klippekort, eller bestill på våre nettsider www.gategym.no

5-klipp:200 kr
10-klipp: 400 kr

Hvis du bare vil ha drop-in økter av og til kan du betale 50kr til oss med Vipps, og vise kvitteringen til instruktøren når du kommer.

GRATISØKT
Alle kan bidra til dette ved å ta med seg venner, familie og kollegaer. Alle trener gratis på Gategym første gangen, og alle som tar med seg nye fjes på Gategym får selv trene gratis den økten. Win Win :D

Vi håper å se mange nye og kjente fjes på mandag, og håper folk vil bruke Gategym som en sosialt samlingspunkt i nabolaget, like mye som de bruker det som et utendørs treningstilbud.

Meld deg gjerne inn i Gategym på Voss for å få med deg viktig info.

Ses på mandag! Det blir knall!

 

Pris vaksen: 40

Nettstad: https://www.facebook.com/events/2452762581405337/

Stad

Vangen skule
 

Kontakt

Gategym
 

Elisabet Liland
Legg til hendinga i din kalender

Filter

Søk

Filter

Søk