Øystein Sunde - Meget i sløyd

måndag 9. september 2019 19:00 - tysdag 10. september 2019 00:00

Informasjon

Øystein Sunde og Meget i Sløyd
"På nye eventyr"

 

Øystein Sunde skal ut på tur igjen. Etter et meget inspirerende samarbeid med Ingrid Bjørnov de siste årene, har det kommet trillende nye sanger, som nå er innspilt og gitt ut som CD og LP med tittelen "Bestefar". Men det bobler stadig over av nye idéer, og det er alltid noe nytt å få høre når Sunde er på scenen. Bla. kan vi vente oss et heidundrenes oppgjør med DAB-radioen.

 

Med andre ord, det er mye å glede seg til. Det er over 50 år siden Øystein Sunde sto på scenen første gang alene med gitar, og nesten 50 år siden han toppet listene med slageren Jaktprat fra hans første LP-plate 1001 Fnatt i 1970. Sunde tilhører europaeliten når det gjelder gitarspill og har siden den gang holdt seg på topp takket være en utrolig evne til alltid å presentere nye, morsomme og tidsaktuelle viser. Han har også fått utvikle sin egen signaturgitar hos The Martin Guitar Co.

 

Øystein Sundes siste suksessforestilling ”Men DA må du ha ” var den femte i serien av hans solo-show og etterfølger publikumssuksessene "Kjekt å ha" , "Så hatten passer", "Øystein Sunde ...og vel så det" og "Sånn e’re bare" .Øystein Sunde har alltid med seg utsøkte musikere og bandet hans, Meget i Sløyd, er noe av det aller beste som er å oppdrive av allsidige bluegrass-musikere på denne siden av Atlanter'n.

 

Pris vaksen: 465

Nettstad: https://www.vosskulturhus.no/program-og-billetter/?t=oystein-sunde-meget-i-sloyd&s=k9bxs8a

Stad

Voss kulturhus - Kultursal
 

Kontakt

Voss Kulturhus
Evangervegen 6,  5704 Voss

E-post : vosskulturhus@voss.kommune.no

Nettstad http://www.vosskulturhus.no/

Legg til hendinga i din kalender

Filter

Søk

Filter

Søk