Stones in his pockets

laurdag 20. mai 2017, 19:00

Informasjon

Ein ny storfilm skal spelast inn inn på den irske landsbygda, og Charles og Jakob har ordna seg statistjobbar på settet. Korleis reagerer det vesle lokalsamfunnet på møte med ein filmmafia av sleske produsentar og verdsvante divaer?

I Norge er stykket mest kjent med Kåre Conradi og Øystein Reger i rollane. Stones in his pockets går framleis for fulle hus både på Broadway i New York og i West End i London. Stykket vert spelt over heile verda, blant anna i Brasil, New Zealand, Sør-Afrika, Israel og Japan. «Stones in his pocket» skal ha premiere på Hordaland Teater i Logen 4. mai og vert spelt her til og med 13.mai.

Etter 17.mai vert det turne i Hordaland og Haugesund. Det kan og hende stykket vert spelt i Sogn og Fjordane i løpet av mai.

Om dei medverkande:
Anders Dale er frå Bergen og kom direkte fra Statens Teaterhøgskole til Rogaland Teater i 1994, der han debuterte som Joe i Tony Kushners Engler i Amerika. Han har spelt i ei lang rekke framsyningar ved Rogaland Teater der han framleis er fast tilsett skodespelar. I 2001 spelte Dale hovudrolla i Amadeus på Den Nationale Scene under Festspillene i Bergen. Anders Dale har vore i permisjon fra Rogaland Teater og har blant annet spelt i En handelsreisendes død på Den Nationale Scene i Bergen. Våren 2012 hadde han regi på Blackbird ved Den Nationale Scene i Bergen Hausten 2010 spelte han Ole Bull i Jeg bygger luftslott ved Hordaland Teater. Han er for tida aktuell i Orlando og i Et dukkehjem på Rogaland Teater.

Svein Harry Hauge Svein Harry er utdanna ved Statens Teaterhøgskole, og har etter endt utdanning jobba ved blant anna Teater Ibsen, Oslo Nye Teater og Rogaland Teater. I tillegg til sitt virke som skodespelar har han også erfaring som regissør, dramatikar og kunstnerisk leiar. I 2010 vart han nominert til Heddaprisen for sin rolle i John Gabriel Borkmann,og mottok Bibelprisen i 2007 for rolla som Josef i framsyninga «Jesus, gutten min». Svein Harry starta si teaterkarriere i Tromsø, med frigruppa Cumulus i 1988. Hausten 2015 medvirka Svein Harry i musikalen I blanke messingen og våren 2016 spelte han i Jaktlaget av Jo Strømgren. Denne hausten speler han i Landstrykere – fritt etter Hamsuns August

Stones in his pockets
Av: Marie Jones.
Regi: Anders Dale
Scenografi: Svein Harry Hauge
Omsetjing: Øyvind Berg
I rollane: Anders Dale og Svein Harry Hauge Produsert av Hordaland Teater

Pris vaksen: 350

Pris born: 150

Stad

Voss Kulturhus
 

(Nettside): http://www.voss.kulturhus.no

Kontakt

Voss Kulturhus
Evangervegen 6,  5704 Voss

E-post : vosskulturhus@voss.kommune.no

(Nettside): http://www.vosskulturhus.no/

Ansvarleg

Voss Kulturhus
 

Tlf.: 56519490

E-post : kino@voss.kommune.no

Legg til hendinga i din kalender

Filter

Søk

Filter

Søk

 
Login for redigering